Видове гаражни врати

Основната разлика между всички системи на вратите е типът на отваряне. Секционните гаражни врати са най-разпространеният тип системи в Европа. Платното е структура от закрепени хоризонтални сегменти, които при отваряне се движат по специални направляващи релси и се скриват в тавана на тавана. Такива порти са надеждни, практични, универсални, лесни за инсталиране, експлоатация и се произвеждат с различни видове крило на вратата.

Подвижните врати се състоят от много плочи, които при отваряне се навиват на барабан в специална кутия под тавана на гаража.

Основните предимства на подвижните гаражни врати:

Ниска цена;

Лесна инсталация;

компактност;

Универсалност.

Подемните и люлеещите се порти от своя страна са разделени на няколко подвида. Всеки от които е подходящ за различни помещения и има своите предимства и недостатъци. За най-удобните и атрактивни за потребителите в нашите условия се считат моделите за автоматично повдигане и завъртане на системите на вратите, които функционират перфектно, дори ако автоматиката не успее.

Ако искате да закупите евтини, висококачествени, трайни врати за гаражи в Днепропетровск, Киев, Харков, Запорожжя, Николаев, Кировоград или Херсон. Не само правилният избор на типа порта, но и изборът на производителя е от голямо значение. Днес в Украйна най-достъпните продукти, които отговарят на високите стандарти за качество и са идеално пригодени за нашите условия, принадлежат на производството на Hormann и Alutech.

За да осигурите надеждна защита на вашия автомобил в бъдеще и правилното функциониране на гаражните врати Alutech, Herman, трябва да поръчате дизайн с професионален монтаж на оборудване до ключ. Животът на портата зависи от това колко професионално са инсталирани портите.

Вашето удобство – автоматизация на гаражните врати

Секционните гаражни врати могат да бъдат автоматизирани, като всички видове врати. Изключение правят системите за ролетни щори. Които първоначално бяха оборудвани с електрическо задвижване. Автоматичните порти улесняват собственика да използва гаража. Автомобилистът може да избере най-удобния тип контрол на влизането (бутон, дистанционно управление и т.н.)