Най-добрите езикови школи в света

Защо изучаването на език в чужбина е много по-бързо и по-ефективно? Просто е – защото скучните уроци се превръщат във вълнуващо пътешествие през културата на избрания език, изучаване на нова, непозната страна. Програмата за чуждестранно обучение е проектирана така, че студентите да са постоянно. Дори и в свободното си време, в кръга на носителите на езика, да се потапят в езиковата среда и, без да го забелязват, постоянно да я практикуват. Броят на чуждестранните училища е огромен, но за ваше удобство сме избрали топ 10 от тях. Изберете – и научете езика с удоволствие!

 

Wimbledon School of English (Лондон, Великобритания)

Това е едно от най-старите училища в Обединеното кралство и се намира в Лондон в престижния жилищен район Уимбълдън, на 15 минути път с кола от центъра на града. Районът на Уимбълдън е известен в цял свят със своите тенис турнири – днес двата известни корта на Уимбълдън привличат до 500 000 гости от над 60 националности. На нашия уебсайт можете да комбинирате бизнеса с удоволствието при изучаването на език- да поръчате езикови курсове в училището по английски език Уимбълдън и да резервирате билети за турнира Уимбълдън.

Ще имате възможност не само да се насладите на едно от най-добрите тенис зрелища в света. Но и лично да проверите дали височината на тревата на кортовете е стриктно 8 мм и какъв е вкусът на традиционното лакомство от най-пресните ягоди. Точно 10 горски плодове, отглеждани по всякакъв начин в Обединеното кралство със сметана и шампанско. Освен това можете да опитате тенис, конна езда, голф сами или просто да се разходите в Wimbledon Village. Разположено до училището, с красиви стари сгради, традиционни кръчми и оживени кафенета, които предлагат богато меню. Училището е толкова популярно сред участниците в програмата, че 98% от учениците се връщат тук или го препоръчват на приятели.

 

Прочете какво предлагат за изучаването на език в ОЦ „ЕС България“.