Направете празника си уникален с лимузините под наем

Ако искате да изживеете нещо вълнуващо, различно и запомнящо се…Ако искате да се потопите в магията на лукса и да забравите за заобикалящия ви свят…

Имам предложение за вас и то е лимузини под наем от RingSpot.bg.

И преди да си помислите, че не бихте могли да си го позволите, изчакайте да чуете цената и капацитета на лимузините.

RingSpot разполага с разнообразие от луксозни лимузини, от които – Hummer SuperStrech Limousines, Бутикови, Кабрио и Ретро лимузини. А цената им е изключително достъпна, започваща от 140лв на час. Лимузините под наем от RingSpot.bg са с капацитет от 8 до 18 места, което означава, че без проблем можете да си позволите да наемете едно красиво бижу със своите приятели и да изживеете една приказка.

А ако се чудите дали можете да го направите и във вашия град? Разбира се. RingSpot.bg работи на територията на цялата страна и без проблем ще получите лимузини под наем където пожелаете.

Почувствайте се специални като изберете Ringspot.bg.

Лимузините под наем са подходящ избор както за Вашия сватбен ден, така и когато сте поканени на специално събитие. Те са перфектен избор за абитуриентски бал, рожден ден, или изписване на бебе. Разбира се, че искате Вашия сватбен ден да бъде най-чудесното Ви преживяване. С лимузина на Ваше разположение, ще се забавлявате и ще почувствате комфорта и удобството на луксозната кола, която ще Ви откара където пожелаете.

Или пък с група приятели сте решили този път да си подарите нещо различно. Позволете си го, защото заслужавате!

Наемайки лимузина ще се насладите на едно по-различно изживяване.

Ще откриете офиса на компанията на адрес гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147, но не забравяйте да отидете след предварителна уговорка. Обадете им се на тел.: +359 885 710 760 или пишете на Viber / WhatsApp Имейл адресът им е: info@ringspot.bg. Не чакайте, а си подарете незабравимо изживяване!