На какво обръщаме внимание при покупка на евтина и добра врата за къща

На какво обръщаме внимание при покупка на евтина и добра врата за къща

-Издръжливост. Устойчивостта на евтина врата на механично натоварване се осигурява от наличието на усилватели и подсилени панти.

-Имат атрактивен завършек. За това се използва покритие на вратата, което е устойчиво на ултравиолетова светлина, валежи и ниски температури.

-Притежават висока топло и звукоизолация. Кухината на входната врата обикновено се запълва с минерална вата или пяна, което намалява загубата на топлина и нивото на проникване на шум отвън. А двойна гумена уплътнителна примка, минаваща по ръба на крилото, подобрява изолацията на вратата.

-Когато купувате евтини входни врати за частна къща, трябва да обърнете внимание на модели, които се различават по някои от характеристиките си от обикновените метални врати:

Първо, те трябва да принадлежат към 3-ти клас на безопасност.

Второ, да има противопожарни характеристики. Такава врата няма да позволи на огъня и дима да се разпространяват бързо и лесно, което е особено важно за частна къща.

Клиентът, избирайки врата за себе си, също се определя с нейния комплект. Пълният комплект метални врати е разделен на обикновени, тоест стандартни, които се предоставят първоначално от ценоразписа, и допълнителни (които клиентът може да поръча в допълнение към вратата, на отделна цена).

Ние сме Феникс Корект. Шоурумът ни е в : гр. София, ул.“Г.С.Раковски 29″.

Телефон за връзка с нас: +359 877 300 789.

Обичайното оборудване на врата предполага следното:

  • каса на врата;
  • крило на вратата;
  • един или повече усилватели (в зависимост от вида на вратата);

Допълнително оборудване може да бъде договорено с клиента, то може да включва:

  • по близо;
  • основни и допълнителни ключалки;
  • декорация;
  • копче на вратата.

По този начин, когато купувате метална врата, е необходимо да се изхожда от това каква функционалност ще носи в себе си. И вече въз основа на това определете неговите технически показатели и външен вид.

Входната врата към къщата е първото нещо, на което хората обръщат внимание при посещение. Следователно, тя трябва да бъде не само надеждна и издръжлива, но и евтина и добра.