Нужно ли е наемане на контейнери за строителни отпадъци при ремонт?

При извършването на каквито и да е строителни ремонти е неизбежно да не останат много отпадъци, които трябва да се изхвърлят на определени места. В зависимост от обема ви препоръчваме да си наемете контейнери за строителни отпадъци.

Специалните отпадъчни материали не бива да се смесват с тези от битов характер. Ако не са голямо количество, се слагат в чували и се оставят настрана. Ако заемат по-голям обем, ви препоръчваме да си наемете контейнери за строителни отпадъци от специализирана фирма. Има много, които предлагат подобни услуги, но цените им са много високи, защото хората нямат избор – трябва да си осигурят такъв контейнер.

В тази публикация ще ви запознаем с фирма, която се абсолютен лидер повече от едно десетилетие на пазара, защото работи с амбицията и мотивацията да направи всеки клиент доволен и при нужда – отново да се обърне към тях.

В сайта на фирма Зашеви Транс ООД се предлагат такъв тип контейнери и то на много добри цени. Складът им се намира в град София,ул. Орчо Войвода 8, кв. Овча Купел. В каталога им има специална категория, в която може да намерите само контейнери за строителни отпадъци. Големината им варира обикновено 3-7 кубика и съответно и цената. В тях може да изхвърляте всякакви материали, а най-малките модели са подходящи и за домашна обстановка.

Освен даване под наем на контейнери за строителни отпадъци, фирмата предлага и други услуги като извозване на строителни отпадъци, товарно товарно дейности и други в град София и околността.

Ако имате някакви въпроси или колебания какъв контейнер е подходящ за вашия строеж, може да се обърнете към тях, за да ви окажат квалифицирана помощ и съдействие. Може да се свържете с фирма Зашеви Транс ЕООД по три начина – на Zashevi-trans.com в категорията „Контакти“, на имейл адрес или с позвъняване на 0898 450 631 или 0897 961 162.