Оригинални сватбени покани за празника Ви

Искате да впечатлите гостите и да изпратите наистина оригинални сватбени покани, които ще се помнят дълго време? Тогава една от следните седем идеи определено ще Ви подхожда. Дори при скромен бюджет винаги можете да намерите творческо решение. Не забравяйте, че не е нужно да харчите пари за скъпи релефни печатни и дизайнерски услуги, за да създадете истинска красота.

На седмото небе

Оригинални сватбени покани се изработват много лесно и не оставят хората безразлични. Първата идея е да ги направите като хартиени самолетчета – те могат да бъдат сгънати от дебела цветна или бяла хартия. След това напишете върху крилете на Вашата „птица на любовта“ датата и адреса на мястото на тържеството. Изпратете ги да полетят към съответните адреси.

Самолетчетата можете да украсите с пощенски марки и цветни панделки с надписи по краищата. Не ги натоварвайте обаче с прекомерни детайли, защото основното при тези уникални сватбени покани са усещането за лекота и полет.

Сватбен пъзел

Гостите Ви ще се потрудят малко с мислене с този вид оригинални сватбени покани преди тържеството. Поканите – пъзели не само изглеждат интересни и необичайни, но и имат важна символика. Както Олег Рой пише в романите си: „Любовта е в детайлите, малките загадки на голямата картина“.

Важно е поканата да бъде направена от много дебел картон или друг материал, който не се огъва, като дърво. Изрязването на детайлите в тези интересни сватбени покани, наподобяващи пъзел, е по-добре да  стане с макетен нож, за да бъде по-гладко.

Музикална наслада

Можете да предадете на гостите си музикална симфония от чувства, като запишете иновативни сватбени покани на компактдиск. Подгответе персонализирано аудио за всеки гост или направете забавна песен, като добавите подробни инструкции със снимки и указания. Друг вариант е да запишете на диск видео съобщение с Вашата любовна история. Този тип оригинални сватбени покани могат да разкажат историята на чувствата Ви без думи.