Отстраняване на строителните отпадъци

Форми и начини за отстраняване на строителните отпадъци

Клиентът отправя заявка за отстраняване на строителните отпадъци. В определеното време пристига камион. Хамалите изнасят опаковани отпадъците от апартамента, напълват камиона и го извозват.

В близост до входа е монтиран допълнителен контейнер, който клиентът запълва със строителни отпадъци. Компанията си приспада за напълнения резервоар.

Вторият вариант е по-евтин, но първият най-често е по-удобен за клиента. Цената на услугата се състои от няколко компонента.

Как се формира цената за извозване на строителен отпадък?

-Количеството материал за износ.

-Необходимостта от привличане на товарачи.

-Вид оборудване.

-Регионът, в който е направена поръчката

Цената на работата в големи и малки населени места се различава значително. Но все пак е по-изгодно от това сами да извадите скрапа.

Важен е следният момент: След като се намери превозвачът, трябва да разберете как материалите трябва да бъдат опаковани. Понякога компаниите отказват да предоставят услуги, ако клиентът не опакова скрапа (строителните птпадъци) по точно определен начин.

Какво да използвате за опаковане?

Чанти от плат. Те могат да бъдат освободени и напълнени няколко пъти. Основното е, че острите фрагменти не разкъсват тъканта.

Полипропиленови торбички. Подсилените полипропиленови контейнери се продават в магазините, предназначени за изваждане на счупени тухли, бетонни отпадъци, армировка и др. Подобно на платните чанти, тя е многократна за употреба.

Картонени кутии. Подходящ за леки предмети с малък обем. Можете да ги получите безплатно, като попитате във всеки магазин.

Опакованите строителни отпадъчни материали се поставят на предварително определено място. Не можете да ги хвърлите например на кацането без съгласието на други жители. Дори да останат там за дълго. Най-добре е хамалите да вдигнат скрапа (строителните отпадъци)  директно от апартамента.

Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем да се справите с Вашите проблеми: Фирма Лъч 2009, гр. София 1700, ж.к. Витоша, бл. 2, вх. 1, ет. 10, ап. 46; телефон: 0878 196428.