Тренирайте приятно и полезно с кардиотренажор, който Ви допада

Вие сте тези, които ще изберете, какво Ви приляга най-добре. Тренировката следва да е пълноценна. А това се случва, когато тренирате на правилния за Вас уред и по правилна програма за ефикасна тренировка на Вашите муслули. Тренирайте приятно и полезно с кардиотренажор.

Елиптичният тренажор, като всяко друго спортно оборудване, има своите, както положителни, така и отрицателни страни.

Отделните модели имат своите предимства, но ако се обобщят, плюсовете се свеждат до следните точки:

  1. Мултифункционалност По време на тренировка се изработват голям брой мускулни групи.
  2. Без ограничения за нивото на тренировката. Както начинаещите, така и тези, които са в добра физическа форма, могат да започнат да тренират на елипса.
  3. Гъвкавост, Можете да се включите в симулатор на всяка възраст без ограничения.
  4. Минималното натоварване на ставите намалява риска от различни наранявания.
  5. Минималната инвестиция на време.Половинчасова тренировка ви позволява перфектно да стегнете тялото и да укрепите сърдечния мускул и съдовата система.
  6. Няколко режима.Благодарение на способността да бягате, ходите, симулирате гребане и ски във фитнеса, елипсата ще бъде отлично допълнение към урока, а у дома ще работи почти всички мускули.

Минусът на елипсоидничт тренажор, независимо от модела на симулатора, се счита  цялостното високо натоварване върху тялото и мускулите. И за да не си навредите, предвид зсъхраняване на здравословното Ви състояние, трябва да преминете консултация с Вашия личен лекар. Това се отнася за абсолютно всеки вид физическа активност, а не само за елиптичен тренажор.

Кой кардиотренажор е най-ефективен?

Плюсове, минуси и програми за трениране

С какво започва всяка тренировка? Правилният отговор е с кардио натоварвания. Какво кардио оборудване да изберете за да вървите по пътя на хармонията, здравето и красотата?

Сигурно всеки трениращ е запомнил думите на своя личен треньор – на кардиотренажорите можете и трябва да тренирате задължително всеки ден. Основното е да изберете оптималното натоварване за себе си и резултатът от тренировката няма да закъснее: отслабване, укрепване на сърдечно-съдовата система както и работа върху издръжливостта на организма.

Изберете модел от duvlan.fitness.net